BTC/ETH MOON

BTC/ETH MOON Nedir?

BTC/ETH Moon, ilk olarak Pionex tarafından önerilen bir stratejidir. İki yıldan fazla gerçek piyasa doğrulamasından sonra, elde edilen kazanç 21 katıdır. Basitçe söylemek gerekirse, BTC/ETH Moon, Pionex grid ticaret botunun teknolojisini kullanır. Mevcut para birimi fiyatına göre, BTC/ETH MOON botu parametre ayarlarını akıllıca önerir, çünkü para birimi fiyatı BTC/ETH MOON fiyat aralığında dalgalanır, bot 7*24 saat içinde sürekli olarak Grid karı elde eder. Kazaçlar geri çekilebilir, bu da fonlarınızın esnek bir şekilde kullanılmasına izin verir.

BTC/ETH MOON adımlarının açıklaması ve parametre tanıtımı

İlk olarak, lütfen pionex.com’da oturum açın. Web sayfasını açtıktan sonra sayfanın sağ tarafında [BTC MOON] ve [ETH MOON] bulunmaktadır. Burada örnek olarak [ETH Moon] alıyoruz. Ardından [ETH Moon]’un yanındaki [OLUŞTUR] butonuna tıklıyoruz.

Burada sistem bot parametre ayarlarını tamamlamamıza yardımcı oldu. Yatırım yapacağımız fon miktarını seçmek için çubuğu kaydırmamız ve ardından bot siparişini başarılı bir şekilde oluşturmak için [OLUŞTUR]düğmesine tıklamamız yeterlidir.

BTC/ETH MOON Parametreleri Tanıtımı

  • Toplam kâr = Grid kârı + Gerçekleşmemiş kâr
  • Grid Kazancı = Grid botun düşük alıp yüksekden satarak elde ettiği kâr
  • Gerçekleşmemiş kâr= (Mevcut fiyat-satın alma maliyeti) * botta tutulan coin sayısı
  • Grid yıllıklandırılmış=[(Grid kârı/yatırım)/(Çalışma süresi/365)]*%100
  • Toplam yıllıklandırılmış= [(Toplam kar/yatırım)/(Çalışma süresi/365)]*%100

BTC/ETH Moon’un temel avantajı para kazandırma etkisidir. Piyasadaki herhangi bir dalgalanmayı kaçırmaz ve arbitraj yapmaya devam eder. Herkes için çok uygun olan, yükselen kriptopara fiyatlarının getirdiği istikrarlı arbitraj ve trend kârlarının keyfini çıkarabilirsiniz.

SSS

S: Botun bir kaybı olursa ne yapmalıyım?
C: Botu oluşturduğunuzda, bot, spot satın almak ve Grid sistemine dayalı satış emirleri vermek için fonların bir kısmını kullanacaktır. Bot bir miktar coin tutacağından, coin fiyatı dalgalandığında varlık değeride dalgalanabilir. Ancak uzun süre elinde tutulduğu sürece, kayıplar sonunda kâra dönüşecektir.

S: Botun fon kullanım oranı çok mu düşük?
C: Bot her zaman dip avı için fonun bir kısmını elinde tutacağından, fonun bu kısmı normal şartlar altında kullanılmayacaktır. Bu aynı zamanda, ticaret piyasasında serbestçe ileri ve geri hareket edebilmeniz için risk kontrolü amaçlıdır. Coin fiyatı düştüğünde, bot sizin için toplu olarak satın alacaktır.

S: Bot siparişi tarafından seçilen coinler sıfıra düşecekmi?
C: Önde gelen kripto para BTC’den bahsetmişken, uzun vadeli değerini tekrar anlatmaya gerek yok; ETH de uzun vadede değerlenme eğilimindedir Blok zincirinin geleceğine inanıyorsanız, sıfırlanma konusunda endişelenmenize gerek kalmayacaktır.

S: Siparişim neden mBTC/mETH?
C: BTC/ETH’nin yüksek fiyatı nedeniyle, yatırım tutarınız 3500USDT’den az olduğunda, sistem daha yüksek bir sermaye kullanım oranı elde etmek için otomatik olarak mBTC/mETH’yi kullanır, 1BTC=1000mBTC (ETH MOON aynı şekilde )

Bizi takip edin

Telegram: https://t.me/pionexen
Twitter: https://twitter.com/pionex_com
Reddit: https://www.reddit.com/r/Pionex
Discord: https://discord.gg/XbqMCHHyXG
Facebook: https://www.facebook.com/pionexglobal